binnenshuis schilderen

Schilderadvies: Rol de hele hoogte van de muur op en houd een natte rand om overlappingen te voorkomen
Rondetekens zijn die lelijke strepen die worden veroorzaakt door ongelijkmatige lagen verf. Ze komen voor wanneer je verf rolt die al gedeeltelijk droog is. (In warme, droge omstandigheden kan latexverf in minder dan een minuut stijf worden!) De sleutel tot het vermijden van rondetekens bij het maken van DIY-muurschildering is om een ​​”natte rand” te behouden, zodat elke slag van uw roller de vorige slag overlapt voordat de verf kan beginnen te drogen.
Hier zijn enkele schildertips: om een ​​natte rand te behouden, begin je in de buurt van een hoek en laat je de rol over de volledige hoogte van de muur op en neer gaan, en beweeg je lichtjes bij elke slag. Beweeg waar nodig achteruit om dikke plekken of runs te egaliseren. Laat de rol niet bijna droog worden; herlaad het vaak zodat het altijd minstens voor de helft geladen is. Houd de open zijde van het rolframe gericht naar het gebied dat al is geverfd. Dat legt minder druk op de open zijde van de roller, dus je hebt minder kans om verfranden achter te laten bij het doen van DIY-muurschildering.

binnenshuis schilderen

Meng verschillende blikken verf in een grote emmer voor een consistente kleur in de kamer
De kleur van de verf kan enigszins verschillen van blik tot blik. Als u een nieuw blik in het midden van een muur moet openen, kan het verschil merkbaar zijn. Het mengen van de verven elimineert het probleem. Het is het beste om de hoeveelheid verf te schatten die je nodig hebt en deze te mengen in een emmer van 5 gallon (een proces dat ‘boksen’ wordt genoemd).

Hier zijn enkele goede schildertips: wanneer dekking moeilijk in te schatten is, voeg dan meer in plaats van minder toe bij het doen van doe-het-zelf muurschildering. Je kunt de restjes altijd terug in blikken gieten. Gebruik voor grote klussen de emmer en een rolscherm in plaats van een rollade. Het is veel sneller om uw rol met het scherm te laden dan om een ​​rolpan te gebruiken. Doop de roller eenvoudig in de verfemmer en rol hem vervolgens over het scherm tot hij niet meer druppelt.

meer druppelt.

Laat de verf drogen en knip de tape vervolgens los voor een perfecte rand

Zodra de verf droog is, kunt u niet alleen de tape van de bekleding trekken. Verf vormt een film tussen de muur en de tape, en het verwijderen van de tape scheurt stukken gedroogde verf van de muur. Knip de tape dus los voordat u de tape eraf trekt.

0 Comments

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright © 2020 Ritalia | Alle rechten voorbehouden

Log in with your credentials

Forgot your details?