Verf

Met een nieuwe verflaag lijkt alles wat het aanraakt gloednieuw. Maar zo’n nieuw begin kost echt geld. Professionele schilders brengen ongeveer 4.000 in rekening voor arbeid en materialen om de buitenkant van een huis van twee vierkante meter met twee verdiepingen te schilderen en ongeveer  5.500 voor het interieur. De tarieven van schilders kunnen variëren van 20 tot 60 per uur, maar ongeveer  40 is typisch in stedelijke gebieden.

Met nadenken en plannen kunt u de kosten van het schilderen van de buitenkant of het interieur van uw huis tot een minimum beperken, of u nu een professionele schilder gebruikt of het werk zelf doet.

De kosten verlagen om een ​​huis te schilderen

De kosten voor het schilderen van huizen variëren, afhankelijk van “welk materiaal je bedekt, welk product je gebruikt en in welk deel van het land je woont”, aldus Steve Skodak, uitvoerend directeur van de PDCA.

te schilderen
De meeste uitgaven vallen in twee hoofdcategorieën:

Arbeidskost

De grootste kostprijs is arbeid. Het grootste deel van de tijd van de schilder wordt besteed aan het voorbereiden van het oppervlak zodat verf goed hecht en het werk zal duren. Uw grootste potentiële besparingen komen van het beheersen of verminderen van de tijd die een professionele schilder moet besteden aan schoonmaken, patchen, schuren, afdichten en schilderen.

Kosten van verf en materialen

Verf is je op een na grootste kostprijs, van 20 tot 70 of meer per gallon, afhankelijk van de glans, het cijfer dat je hebt gekozen en eventuele speciale functies. Sommige verven zijn bijvoorbeeld schimmelbestendig. Anderen onderdrukken geuren of vereisen minder jassen. Sommige hebben een levenslange garantie. Verf met garanties is echter mogelijk geen hogere prijs waard. In Consumer Reports-tests van ongeveer negen jaar slijtage hielden slechts enkele buitenverven en vlekken met levenslange garanties goed stand. Maar “je zult de kleur beu worden lang voordat een verf van goede kwaliteit verslijt”.

en materialen

Je schilder zal waarschijnlijk verven aanbevelen die hij of zij kent en vertrouwt. Bancroft geeft de voorkeur aan een acrylverf van gemiddelde kwaliteit voor de meeste toepassingen. Het grijpt het oppervlak, slijt goed en is redelijk geprijsd, zegt hij. “Als je je garage aan het schilderen bent of de kelder opknapt, kun je een stapje lager zetten [een cijfer]”.

Mike Freeman, algemeen directeur van Mike’s Quality Painting in Albuquerque, New Mexico, gebruikt premiumverven. We zullen regelmatig 50 per gallon uitgeven aan buitenverf, omdat ik weet dat de verf 10, 12, 15 jaar kan duren, zolang we de oppervlakken correct voorbereiden.

Andere materialen – inclusief zeil, tape, borstels, rollers en andere apparatuur en benodigdheden – worden in een bieding opgenomen, maar worden meestal niet afzonderlijk uitgesplitst naar kosten.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Copyright © 2020 Ritalia | Alle rechten voorbehouden

Log in with your credentials

Forgot your details?